Facsarjuk tovább

időjárás
2017 március 30., 02:10
comments 66
link Forrás

Senkit se tévesszen meg, ha azt látja, hogy süt a nap, mert közben a felhők is gomolygásba kezdenek, amiből délutánra helyenként záporok is lehetnek. Erre egy meteorológus azt mondaná, hogy „csütörtökön a tőlünk északra elvonuló teknő peremén nedvesebb és pár fokkal hűvösebb levegő áramlik fölénk, emiatt az elmúlt napokhoz képest több lesz fölöttünk a felhő”. De a lényeg, hogy hőmérséklet délután 15 és 21 fok között alakul. Ahogy ez lenni szokott, késő este hidegebb lesz, főleg északkeleten. Senki ne lepődjön meg. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.