Egy doboz döglött kígyót küldött valaki Ausztráliába Észak-Európából

ÁLLAT
2017 április 04., 04:16
comments 32

2 pár cipő.

Ez volt arra a kartondobozra írva, ami postán érkezett meg Ausztráliába egy európai címről küldve, de amikor átvilágították, kígyókat és nagy szőrös pókokat találtak benne. A melbourne-i vámhivatalban felnyitott csomagban végül 8 mérges- és két óriáskígyót, valamit 9 madárpókot és három skorpót találtak, a többségüket már döglötten. A többiek sem jártak sokkal jobban, mert a kígyó-, madárpók- és skorpóifertőzésveszély miatt azonnal kiirtották őket.


(mashable

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.