Maldívra utazom. Ingyen. Én. Vagy te. Jó, mi?

hirdetés
2017 április 07., 07:26
ad

Azt gondoltam, hogy én bizony soha az életben nem fogok hófehér homokos tengerparton kókuszhéjból  jéghideg koktélt szürcsölgetni, mert azon túl, hogy  a nyugdíjas német fogorvosok időtöltése, pénzem sincsen rá.  Marad nekem Zamárdi felső és a Balaton, de ez utóbbihoz is tenni kéne valamit, mert amióta az összes turista-paradicsom szinte egyszerre vált riasztó célponttá az elmúlt évek  terrorista akcióinak köszönhetően, azóta a Balatonra is képtelenség lassan bejutni. 

Na szóval foglalnom kell, ráadásul jó előre, hogy ne egy kölcsönsátorban töltsük az évi rendes családi nyaralást valami idegbajos, folyton üvöltő sokgyerekes család közvetlen szomszédságában. Ha már foglalok, persze körülnézek, árak, szállodák, apartmanok, ezer milló ajánlat, de mindenhol ugyanaz a nóta, de ekkor ezen az online szálloda foglalási portálon szembejönnek a kék lagúnák, a beach bungallók, az Indai ócián komplett élővilága a szoba padlója alatt, máris sportembernek érzem magam, annyi gyönyörű barna és kisportolt ember tollasozik, szalad a homokban.. Ugyanis: ha lefoglalok egy belföldi wellness hétvégét, vagy balatoni pihenést, vagy bárhova belföldre ITT FOGLALOM le az idei nyaralásom, akkor most megnyerhetem. Én. A Maldívot. Hát így megyek én idén a Maldív-szigetekre nyaralni. Vagy Te.

Nyaralj a Maldív-szigeteken tök ingyen! Útmutató 5 lépésben:

1.     Találd ki, hogy  idén hová mész idén pihenni húsvétkor, vagy nyaralni belföldre!

2.     Foglald le időben a szállodát! (mert a nyár mindenkinek nyár és rajtad kívül kb. még olyan  1 milló 575 ezer ember gondolja ugyanazt, hogy még ráér vele pár hetet, úgyis lesz hely. Nem. Nem lesz. Legalábbis a jó helyeken)

3.     Ha  már foglalsz, akkor a Szallodak.hu –n tedd ezt meg, mert mától minden augusztus 31-ig leadott foglalás automatikusan részt vesz a nyereményjátékon, aminek a fődíja egy kétszemélyes Maldív- szigeteki nyaralás repülővel, fantasztikus szállodában!

4.     Ennyi. nincs ötödik lépés.

Foglald le pihenésed bármekkora értékben most és nyerj TE! Vagy én.