Trump egy szemüveges nyúl mellett üzente meg a gyerekeknek, hogy nemzetük nagyobb lesz, mint valaha

külföld
2017 április 17., 17:11
comments 28

Trump első alkalommal vett részt a szokásos húsvéti ünnepségen a Fehér Ház kertjében, ahova mindig sorsolással választják ki a jelentkező gyerekeket. 

(AFP PHOTO / SAUL LOEB)
photo_camera (AFP PHOTO / SAUL LOEB)

Ez egy nagyon régi hagyomány, az első elemzések szerint viszont meglehetősen szokatlan, hogy egy elnök az alkalmat kampányolásra használja ki egy rakás kisgyerek előtt. Trumpnak persze ez is összejött, arról beszélt, hogy nemzetként erősebbek, nagyobbak és jobbak lesznek, mint valaha, rajta vannak ezen az úton, láthatja ezt mindenki. 

link Forrás

Trumpot próbálták kérdezni Észak-Koreáról is, arra a kérdésre, hogy van-e bármiféle üzenete az országnak vagy Kim Dzsongunnak, annyit válaszolt, hogy viselkedjenek:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.