Holland EPP-képviselő: Orbán lett az európai értékek Attilája

POLITIKA
2017 április 26., 17:06
comments 344

Lambert van Nistelrooij, az Európai Néppárt holland kereszténydemokrata képviselője a magyarok ázsiai származására tett rasszista ízű utalással kritizálta a magyar miniszterelnököt az Euractiv-ban megjelent véleménycikkében.

Úgy is mondhatnánk, Orbán lett az európai integráció és az európai értékek Attilája, aki semmi mást nem hagy maga és a hun hordája mögött, mint a társadalmi-gazdasági gyarapodás kihagyott lehetőségeit

– írja.

A holland egyébként üdvözli, hogy az Európai Bizottság immár komolyan reagál Orbán provokációira, és egyben felhívja a figyelmet, hogy Orbán a külföldi cégek egyoldalú túladóztatásával az egységes piac szabályait is figyelmen kívül hagyja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.