Repülés közben pusztult el a világ legnagyobb nyula

A United Airlines vizsgálatot indított egy óriásnyúl miatt, amely az ő gépükön halt meg. A 90 centiméter hosszú nyulat Simonnak hívták, és a London Heathrow reptérről szállították a Chicago's O'Hare reptérre. A brit sajtó szerint Simon egy celeb meglepetésajándéka lett volna, de Chicagóban már nem volt életben. Egyébként valószínűleg Simon volt a világ legnagyobb nyula.

Az Egyesült Államok közlekedési minisztériuma szerint 2015-ben összesen 35 olyan állathalált jelentettek, ami amerikai repülőn történt, és ebből 14 a United Airlines járataihoz köthető.  

Az UA sajnálatát fejezte ki a nyúl halála miatt. Annette Edwards, Simon tulajdonosa azt állítja, hogy amikor a nyúl gépre szállt, még minden rendben volt, még a folyadékbevitelére is figyeltek. Edwards szerint még sosem történt ilyen korábban, pedig a világ összes többi részére szokott nyulakat küldeni. (BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.