Ingusétiában már azért is lövöldöznek, ha egy férj a saját nejének bókol

külföld
2017 május 05., 08:25
comments 82
Adam "Szakáll" Jandijev
photo_camera Adam "Szakáll" Jandijev Gif: YANDIEV BROTHERS/YOUTUBE

Adam "Szakáll" Jandijev komoly hibát vétett. Az ingus MMA-bajnok, egyben Ramzan Kadirov csecsen elnök/verőlegény jóbarátja egy nap úgy döntött, a világ tudtára adja, mennyire rajong nejéért, Ajsáért. Instagramot ragadott, hogy barátaival és ismerőseivel is megossza mindent elsöprő érzelmeit.

link Forrás

Sajnos ezzel alaposan belegázolt a büszke ingus férfiak önérzetébe, ők ugyanis határozottan a gyengeség jelének tartják az efféle érzelgősséget. Ezért a Jandijevekkel rivális, de Kadirov verőlegényelnökkel szintén jóban levő Belharojev-klán tagjai nyilvánosan is bírálni kezdték a hősszerelmes MMA-harcost.

A konfliktus gyorsan eszkalálódott, május 2-án, amikor Jandijev az Instagramon is megénekelt nejével egy étteremben ebédelt, több bírálója is rájuk támadt. Amire Yandijev 29 éves unokatestvére, a 2006-os junior bokszvilágbajnok Iljez Jandijev találkára hívta a rokonára támadókat egy másik étteremhez.

Iljez Jandijev férfias ökölharcra készült, a másik oldal viszont nem. Amint az étterembe lépett, két maszkos ember rontott be az épületbe, és tüzet nyitott rá. Iljezt lőtt sebekkel, vesesérüléssel és hátlövéssel szállították kórházba. (Via The Moscow Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.