100 dollárért vett meg egy hadihajót Fülöp-szigetek

külföld
2017 május 12., 18:30
comments 59

A dél-koreai védelmi minisztérium jelentette be még április végén, hogy kis tengeralattjáró-elhárító hajót 100 dollárért adja el a Fülöp-szigeteki hadseregnek. 

A két ország között régi szövetségesi viszony van, Dél-Korea az egyik legnagyobb katonai beszállítója Fülöp-szigeteknek, a közelmúltban 359 millió dolláros üzletet is kötöttek, 12 új FA-50-es vadászgépet vettek a koreaiaktól. 

Egy ekkora üzlet mellett gyakorlatilag ajándékként érkezett még a leszedált korvett, aminek a felújítására azért bőven kell majd költeni. 

A Fülöp-szigeteki hadsereg a tervek szerint a felújítás után járőrözésre fogja majd használni a hajót. (JakartaGlobe)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.