A legokosabb kismalac ma már nem biztos, hogy téglából építene házat

Számtalan előnye van a fehér, villámgyorsan darabolható, könnyű de masszív építőkockának, amit csak Ytong néven ismerünk. Én ezeket most nem fogom felsorolni, hiszen ez a közlemény pont arról szól, hogy immár az Ytong weboldala is kellően informatív, könnyen kezelhető, mobilbarát ahhoz, hogy akár a maguknak építők, akár a megbízott kivitelezők, akár kereskedők, akár nagyberuházók megtudhassák, amit meg akarnak tudni.

Íme.

Itt és most inkább csak nézzünk meg pár referenciát, hogy milyen széles stílusválaszték képzelhető el Ytong falazatból:

Mosonmagyaróvári családi ház
Soklakásos társasház
Csobánkai családi ház

Van még ott bőven, ahonnan ez jött. És van webshop, árajánlatérő form, videók kivitelezési tanácsokkal, sok videóval. És ha már videó, az Ytong Youtube-csatornája is tele van friss, izgalmas cuccokkal. De tényleg. Már-már hipnotikus, ahogy falazóblokkba hajtott dübelen lóg a súly, gyakorol a bodybuilder:

Tehát akkor hova is menjen, aki építkezni akar, és még nem döntötte el, hogy szalmából, deszkából vagy téglából rakja a házát? Megmondom még egyszer: ide!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.