A legokosabb kismalac ma már nem biztos, hogy téglából építene házat

hirdetés
2017 május 12., 07:05
comments 58
ad

Számtalan előnye van a fehér, villámgyorsan darabolható, könnyű de masszív építőkockának, amit csak Ytong néven ismerünk. Én ezeket most nem fogom felsorolni, hiszen ez a közlemény pont arról szól, hogy immár az Ytong weboldala is kellően informatív, könnyen kezelhető, mobilbarát ahhoz, hogy akár a maguknak építők, akár a megbízott kivitelezők, akár kereskedők, akár nagyberuházók megtudhassák, amit meg akarnak tudni.

Íme.

Itt és most inkább csak nézzünk meg pár referenciát, hogy milyen széles stílusválaszték képzelhető el Ytong falazatból:

Mosonmagyaróvári családi ház
photo_camera Mosonmagyaróvári családi ház
Soklakásos társasház
photo_camera Soklakásos társasház
Csobánkai családi ház
photo_camera Csobánkai családi ház

Van még ott bőven, ahonnan ez jött. És van webshop, árajánlatérő form, videók kivitelezési tanácsokkal, sok videóval. És ha már videó, az Ytong Youtube-csatornája is tele van friss, izgalmas cuccokkal. De tényleg. Már-már hipnotikus, ahogy falazóblokkba hajtott dübelen lóg a súly, gyakorol a bodybuilder:

link Forrás

Tehát akkor hova is menjen, aki építkezni akar, és még nem döntötte el, hogy szalmából, deszkából vagy téglából rakja a házát? Megmondom még egyszer: ide!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.