A széthulló Amerikában már a ballagási ünnepségeken verik egymást a szülők

külföld
2017 május 18., 07:00
comments 137

Ha valakinek még szüksége volt bizonyítékra ahhoz, hogy belássa, a Nyugatnak végleg bealkonyodott, hát tessék, itt van, egyenesen egy Memphis melletti templomból. Ha Elvis Presley otthona rohadásnak indult, az bizony azt jelenti, hogy Amerika szíve zápos.

link Forrás

Memphis Cordova nevű elővárosában, a Bellevue baptista templomban tartották az Arlington High School ballagási ünnepségét, ahol, hiába Isten közelsége, elszabadult a pokol.

link Forrás

Szemtanúk szerint a balhé azzal kezdődött, hogy két anya összeveszett, mert az egyik nem hagyta leülni a másikat egy székre, amit állítása szerint egy ismerősének foglalt.

link Forrás

A verekedőket végül a templom biztonsági szolgálata tudta csak szétszedni. Az egyébként eleve a közelgő apokalipszis biztos jele, ha egy templomnak saját biztonsági szolgálata van.

A ballagási ünnepséget egyébként végül sikerült lebonyolítani. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.