Girokopter zuhant a 88-as útra

baleset
2017 május 31., 14:55
comments 47

A nyugat.hu híre szerint egy osztrák pilóta Sárvár irányából repült Szombathely felé, amikor valami műszaki probléma lépett fel a girokopterében. Megpróbált leszállni egy közeli gabonatáblán, de a süllyedő gép nekiütközött egy 25 ezer voltos elektromos vezetéknek. 

photo_camera Fotó: nyugat.hu

A balesetet az első hírek szerint viszonylag szerencsésen megúszta, nem szenvedett áramütést, viszont a lábát eltörte. A mentők kiérkezésekor eszméleténél volt. A 88-as úton teljes útzár van életben. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.