"Orbán Viktor a Fidesz elnöke, és minden bizonnyal a kongresszus meghosszabbítja a megbízatását további két évre"

A Fidesz novemberi tisztújító kongresszusán már előkerülhetnek a kampánytémák is, az elnök- és alelnökválasztások mellett, mondta Kósa Lajos az Inforádiónak. A Fidesz frakcióvezetője mindenkit megnyugtatott:

"Orbán Viktor a Fidesz elnöke, és minden bizonnyal a kongresszus meghosszabbítja a megbízatását további két évre."

Az ellenzék gyakran dobálózik a korrupció vádjával, mondta Kósa, 

"de azt például sohasem kérdezi meg, hogy Mészáros Lőrinc mennyi hitelt vett fel a beruházásaihoz."

A frakcióvezető szerint senki nem kérdezte meg Mészáros Lőrincet, hogy mennyi hitelt vett fel, amikor építette a birodalmát. 

"Én sem tudom, de az biztos, hogy ha valakinek van hárommilliárd forintért egy háza, amit négymilliárd forint jelzálog terhel, akkor egymilliárd tartozása van, nem egy hárommilliárdos háza,"

tette hozzá.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.