"Orbán Viktor a Fidesz elnöke, és minden bizonnyal a kongresszus meghosszabbítja a megbízatását további két évre"

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Fidesz novemberi tisztújító kongresszusán már előkerülhetnek a kampánytémák is, az elnök- és alelnökválasztások mellett, mondta Kósa Lajos az Inforádiónak. A Fidesz frakcióvezetője mindenkit megnyugtatott:

"Orbán Viktor a Fidesz elnöke, és minden bizonnyal a kongresszus meghosszabbítja a megbízatását további két évre."

Az ellenzék gyakran dobálózik a korrupció vádjával, mondta Kósa, 

"de azt például sohasem kérdezi meg, hogy Mészáros Lőrinc mennyi hitelt vett fel a beruházásaihoz."

A frakcióvezető szerint senki nem kérdezte meg Mészáros Lőrincet, hogy mennyi hitelt vett fel, amikor építette a birodalmát. 

"Én sem tudom, de az biztos, hogy ha valakinek van hárommilliárd forintért egy háza, amit négymilliárd forint jelzálog terhel, akkor egymilliárd tartozása van, nem egy hárommilliárdos háza,"

tette hozzá.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.