"Orbán Viktor a Fidesz elnöke, és minden bizonnyal a kongresszus meghosszabbítja a megbízatását további két évre"

politika
2017 június 28., 16:09

A Fidesz novemberi tisztújító kongresszusán már előkerülhetnek a kampánytémák is, az elnök- és alelnökválasztások mellett, mondta Kósa Lajos az Inforádiónak. A Fidesz frakcióvezetője mindenkit megnyugtatott:

"Orbán Viktor a Fidesz elnöke, és minden bizonnyal a kongresszus meghosszabbítja a megbízatását további két évre."

Az ellenzék gyakran dobálózik a korrupció vádjával, mondta Kósa, 

"de azt például sohasem kérdezi meg, hogy Mészáros Lőrinc mennyi hitelt vett fel a beruházásaihoz."

link Forrás

A frakcióvezető szerint senki nem kérdezte meg Mészáros Lőrincet, hogy mennyi hitelt vett fel, amikor építette a birodalmát. 

"Én sem tudom, de az biztos, hogy ha valakinek van hárommilliárd forintért egy háza, amit négymilliárd forint jelzálog terhel, akkor egymilliárd tartozása van, nem egy hárommilliárdos háza,"

tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.