Völner Pál: Csak a Soros által fizetett szervezetek támadják a kormányt

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint kizárólag azok a szervezetek kritizálják a civiltörvényt, amelyek a migráció kérdésében, Soros György által pénzelten támadják a magyar kormányt. Völner Pál szerda este az M1 aktuális csatornán kijelentette, hogy  a törvényt kritizáló, azt jogellenesnek tituláló szervezetek is ismerik a magyar jogalkotás rendjét, és egyelőre nem lehetett tőlük olyan levezetést látni, amely kifejti, konkrétan milyen jogi probléma van a szabályozással. Szerinte

"ez egy ugyanolyan törvény, mint a többi, amelyek alapján éljük az életünket Magyarországon."

(MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.