Orbán szombaton részt vesz Helmut Kohl búcsúztatásán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Euronewsra hivatkozva számol be a Magyar Nemzet arról, hogy Orbán Viktor szombaton Strasbourgba utazik, hogy részt vegyen Helmut Kohl néhai német kancellár búcsúztatásán. Bár korábban az özvegy, Maike Kohl-Richter szerette volna, ha a magyar miniszterelnök beszédet mond, végül ez nem valósul meg. A szombati búcsúztatáson részt vesz és beszédet mond többek közt Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Angela Merkel német kancellár, Emmanuel Macron francia államfő és Bill Clinton.

A temetés szűk családi körben lesz a Strasbourgtól 110 kilométerre fekvő németországi Speyerben.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.