Gyurcsány nagyjából háromszázmillió forintot ajánlott a bizonytalan eredetű Orbán-számlakivonatokért

elmebaj
2017 július 05., 19:24
comments 197

"A pénzbeli ajánlat már világos: csak hogy ne kelljen rákérdeznie, ez nagyjából 1 millió euró. A kérdés az, hogy a dokumentumok megvásárlása előtt van egy olyan átmeneti időszak, amikor még nem az enyémek, de az általam meghatározott feltételek szerint egy vagy több független harmadik, negyedik fél hitelesíti őket."

– mondta Gyurcsány Ferenc a Magyar Narancsnak adott interjújában. Ha nem érti, miről van szó, nem Önnel van gond, tényleg nehéz követni, hogy a volt miniszterelnök éppen hol tart a kémsztoris-magyarázkodós, egyre zavarosabb lefelé vezető spiráljában.

(A Gyurcsány által hosszú ideje épített keretsztori valami olyasmi, Gyurcsányt megkereste egy oroszos kiejtéssel beszélő egyén, hogy terhelő adatai vannak Orbán külföldi bankszámláiról, Gyurcsány pedig a hónapok óta tépelődik a sajtóban és tévéstúdiókban, hogy mit csináljon ezekkel az állítólag létező dokumentumokkal. Hogy a nyilvánosan is sokszorosan milliárdos családtagokkal bíró Orbánnak pontosan miért lenne szüksége titkos külföldi bankszámlákra, azt nem tudni.)

Az interjúban később elmondja, ha a rejtélyes hitelesítők hitelesítik a dokumentumokat, akkor ki fogja fizetni értük az egymillió eurót, méghozzá a saját pénzéből. Akit részletesebben érdekel Gyurcsány mondandója, vegye meg a holnapi Magyar Narancsot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.