Messi 2021-ig biztos marad a Barcelonánál

Az elmúlt évtizedek legnagyobb játékosa 2021-ig érvényes szerződést köt a katalán klubbal. A megállapodást szerdán jelentették be, de Messi jelenleg nászútján van, ahogy visszatér a felkészülési időszakra, aláírják a papírokat is, jelentette be a Barcelona. 

Messi jelenlegi szerződése 2018-ban járt volna le, a mostani hosszabbítás azt jelenti, hogy 34 éves koráig biztosan maradhat a Barcánál. Az argentin zseni 2004-ben mutatkozott be a csapatnál, teljes felnőtt karrierjét a klubnál töltötte. Gyakorlatilag mindent megnyert a klubbal, nyolcszoros spanyol bajnok, négyszeres BL-győztes, ötször kapta meg az Aranylabdát. 

A sajtóhírek szerint az új szerződéssel a kivásárlási ára 300 millió euró lehet. (Goal)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.