A Fidesz-frakció szóvivője kivonult a saját sajtótájékoztatójáról

2017 július 11., kedd 17:44
344

Halász János kedden sajtótájékoztatót tartott, ahol többek között azt a kérdést is érintette, hogy a Fidesz választ vár Vona Gábortól, a Jobbik elnökétől azzal kapcsolatban, tudott-e arról, hogy „a Jobbik antiszemita politikusa, Kulcsár Gergely feltehetően egy fiatalkorúval folytatott viszonyt”. Ez a téma az utóbbi időben gyakran napirendre kerül a fideszes pártsajtóban. 

A tájékoztatón a Jobbik pártalapítványa által finanszírozott N1TV-tők Kisberk Szabolcs jelentkezett, aki arra volt kíváncsi, hogy miután azt állítják, Kulcsár fiatalkorút rontott meg, fordultak-e hatóságokhoz. Erre Halász elmondta, hogy zajlik egy per, ahol tanúk állították ezt, a hírekben lehetett látni ezt a helyzetet. 

Majd Halász áttért arra, hogy az N1TV mennyire sok pénzt kapott az elmúlt években a Jobbik alapítványától. Erre válaszul az N1TV képviselője közbevetette, hogy Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor barátja az Echo TV tulajdonosa, Andy Vajna a TV2 tulajdonosa, a köztévé pedig a Fideszé. 

Halász próbálta ekkor lekeverni Kisberket, de az N1TV riportere folytatta a kérdésének feltételét. Erre válaszul a fideszes politikus elmondta, hogy a „Jobbik pártkatonái jelen vannak a sajtótájékoztatón, ez nagyon szomorú, de tudnak az alapítványuknál a kasszához fordulni, talán még Vona Gábor is ellenjegyzi a számlát, mert jó kérdéseket tett fel.”

Majd megjegyezte, hogy itt a többiek itt kérdezni sem tudnak, és kivonult a teremből. Kifelé menet még odavette Kisberknek, hogy próbáljon meg viselkedni a sajtótájékoztatón. (MNO)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt