Zsolték szereztek rendőrjelvényt, játékpisztolyt meg bilincset, aztán kitalálták, hogy lefoglalnak maguknak egy kis drogot a Fő utcában

„Rendőrség Police” feliratú jelvénnyel, játékpisztollyal, bilinccsel és egyéb kiegészítőkkel álcázta magát rendőrnek Zsolt, Tamás, József és István, aztán szolgálatba helyezték magukat: lecsaptak egy Fő utcai lakásra, ahonnan kábítószert és valutát akartak lefoglalni maguknak. Az álrendőröket a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószerbűnözés elleni osztálya és a Közrendvédelmi Főosztály járőrei szerelték le. (police.hu)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.