Hétvége = eső

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Országos Meteorológiai Intézet szombati előrejelzése csak szomorú híreket tartalmaz:

  • nyugat felől felhők érkeznek,
  • amit még több felhő követ. 

Éjszaka csak a csillagok tűnnek el, hajnalban viszont a Dunántúlon elkezdhet esni. Az ország egész területén várható csapadék napközben, ugyanekkor az északnyugati szél is megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22 és 27 fok között alakul. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.