Minden idők legtöbbször streamelt száma lett a Despacito

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Universal Music Latin Entertainment kedden jelentette be, hogy is Fonsi és Daddy Yankee dala lenyomta Justin Bieber  Sorry című számának rekordját, 

a Despacitót több mint 4,6 milliárdszor játszották le különböző streamingplatformokon.

A streaming segítette hozzá, hogy zenéje a világ minden sarkába eljusson, idézte Fonsit a kiadó közleménye. Daddy Yankee Ed Sheerant megelőzve lett az első latin előadó, aki átvette a Spotify streaminglistájának vezetését. (Time)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.