Brutális videó került elő a múltból: Soros nevet a végén Fábry Sándor társaságában a színpadon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Muzeális értékű felvétel bukkant fel a Youtube-on a rendszerváltás kanyarjairól. Mai szemmel olyan, mintha egy másik univerzumban játszódna, pedig Magyarországon készült a kilencvenes évek elején a Hócipő kabaré felvételén.

(UPDATE: Itt eredetileg egy fekete-fehér változat volt, a Hócipő azóta feltöltötte színesben.)

Fábry Sándor, Farkasházy Tivadar és Selmeczi Tibor Soros Györgyöt fogadják, majd krumplit adnak a kezébe, hogy hámozza meg, miközben kérdezgetik.

A műsorban felmerül egy csomó téma az angol fonttól Soros szervezetének kínai működésén keresztül Soros történelemelméletéig, de kiderül az is, hogy nincs forintja, ami Fábryból ezt váltja ki:

Aztán itt van a jelenet,  amit a kormány helyében már le is foglalnék a következő reklámkampányhoz tökéletes videóbetétnek:

De a legdurvább a vége, amikor Soros az egyetlen dolgot csinálja, amit nem lenne szabad csinálnia a végén. 

IGEN, NEVET!!!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.