Egy órán belül totálkárosra törte 68 millió forintos Ferrariját egy brit

Egy órán át volt egy Ferrari 430 Scuderia büszke tulajdonosa egy brit férfi, aki alig valamivel az autó átvétele után már totálkárosra is törte a 200 ezer font (68 millió forint) értékű kocsit. Autójával az M1 autópálya 37-es lejárójánál sodródott le az útról. A teljesen összeroncsolódott jármű a sztráda melletti mezőn még ki is gyulladt és porig égett.

A yorkshire-i rendőrség beszámolója szerint a jármű megcsúszott a nedves úton, a levegőbe emelkedett, majd ötven méterrel arrébb a mezőn állt meg. A balesetet varázslatos módon megúszó sofőr a rendőrök beszámolója szerint "sértett büszkeséggel" maga közölte, hogy alig egy órája volt övé a totálkárosra tört kocsi. (Via The Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.