Papírgyűjtő konténerrel ment enni- és innivalót lopni a pásztói férfi

bűnügy
2017 július 28., 13:23
comments 52

Július 25-én hajnalban egy 31 éves pásztói férfi, N. Roland beszökött az egyik pásztói italbolt nyitva felejtett kapuján, és onnan alkoholt, valamint élelmiszert vitt el, amiket egy kék színű szelektív hulladékgyűjtő konténerbe rejtett, írja a police.hu

Megpróbálta a kukát eltolni a lakásához, de útközben megtalálták a rendőrök, ezért elszaladt. Nem sokkal ezután mégis sikerült elfogniuk és őrizetbe venniük. A lopott áru egy részét a rendőrség lefoglalta:

photo_camera Zacskós leves, zsír, párizsi, szalámi, tonhal, alkohol. Fotó: Police.hu
photo_camera Környezetvédelmi duplacsavar: nem elég, hogy szemét helyett élelmiszert rakott a kukába, a lopott holminak még a csomagolása sem a kék kukába való. Fotó: Police.hu
photo_camera A visszaváltható üres üvegeket sem hagyta ott. Fotó: Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.