Ha rám hallgatnak, ma inkább ki se lépnek a lakásból

időjárás
2017 augusztus 02., 02:11
comments 93
Hőségriadó Magyarországon 2017. augusztus 2-án
photo_camera Hőségriadó Magyarországon 2017. augusztus 2-án

Jó reggelt, már amennyiben jó lehet az a reggel, amin már háromnegyed hatkor csorog az emberről a víz. Budapesten már most simán van 25 fok, hála az aszfaltból és a házak falából sugárzó hőnek, ami miatt még éjszaka sincs egy kicsi enyhülés se. És mi ez még ahhoz képest, ami ránk vár! Már délelőtt 26-30 fokot várhatunk szerte az országban, délután pedig szerencsésnek mondhatják majd magukat a soproniak és a mosoniak, hogy csak 34 fok lesz, amit záporok-zivatarok is tarkítanak majd.

Az ország többi részén elszórtan szintén előfordulhatnak záporok, de mindenhol máshol 35 fok feletti csúcshőmérséklettel számolhatunk. Budapesten és környékén 37 fokot, Csongrád és Békés megyékben 38 fokot is elérheti a csúcshőmérséklet.

Hőségriadó az egész országban van, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyékben egyenesen harmadfokú, vagyis ott a napi középhőmérséklet (a leghidegebb és a legmelegebb mért hőmérséklet átlaga!) is meghaladhatja a 29 fokot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.