Ha rám hallgatnak, ma inkább ki se lépnek a lakásból

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Hőségriadó Magyarországon 2017. augusztus 2-án

Jó reggelt, már amennyiben jó lehet az a reggel, amin már háromnegyed hatkor csorog az emberről a víz. Budapesten már most simán van 25 fok, hála az aszfaltból és a házak falából sugárzó hőnek, ami miatt még éjszaka sincs egy kicsi enyhülés se. És mi ez még ahhoz képest, ami ránk vár! Már délelőtt 26-30 fokot várhatunk szerte az országban, délután pedig szerencsésnek mondhatják majd magukat a soproniak és a mosoniak, hogy csak 34 fok lesz, amit záporok-zivatarok is tarkítanak majd.

Az ország többi részén elszórtan szintén előfordulhatnak záporok, de mindenhol máshol 35 fok feletti csúcshőmérséklettel számolhatunk. Budapesten és környékén 37 fokot, Csongrád és Békés megyékben 38 fokot is elérheti a csúcshőmérséklet.

Hőségriadó az egész országban van, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyékben egyenesen harmadfokú, vagyis ott a napi középhőmérséklet (a leghidegebb és a legmelegebb mért hőmérséklet átlaga!) is meghaladhatja a 29 fokot.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.