Hát ma nem kánikula lesz már megint?!

Amilyen elégedett voltam a kedd hajnali időjárással, annyira vagyok kénytelen elégedetlenkedni a szerdai miatt. Emberek, fél hatkor már 19 fok volt Budapesten. Ennek mi értelme???, Hát annak, hogy Siófokon már akkor 21 fok volt, amit én akár általában is elfogadnék nyárnak? Fel-há-bo-rí-tó.

Pedig arról az extremitásról még szó se esett, hogy Szegeden és környékén már délelőtt 30 fokig melegedhet, de a Bakony–Északi-középhegység sávtól délre máshol is 26–28, attól északra 23–24 fok körül alakulhat a hőmérséklet, amihez zavartalan napsütés, azAlpokalján némi gomolyfelhőképződés és Ausztriából besodródó zápor társul.

Délután kezdődik az Armageddon. Az ország hűvösebb tájain, a fent vázolt határvonaltól északra 31-34, attól délre 36-38 fok várható. A Dunántúl egészén kialakulhatnak gomoly- és fátyolfelhők, az Alföldön még csak ennyi se. Vigyék be a folyadékot, mintha nem volna holnap. (Via OMSZ)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.