Titokzatos hős mentette ki a tűzfogságba esett budafoki családot

baleset
2017 augusztus 10., 04:55
comments 88

A Blikk számolt be az esetről, ami pár nappal ezelőtt történt Budafokon. Egy háromtagú család került tűzcsapdába, miután kigyulladt a szomszédságban álló melléképület, a lángok pedig átterjedtek az otthonukra. Az anya, Andrea mellett a másfél éves Dominik és a hétéves Klaudia rekedt a tűzfal mögött. 

A lapnak Andrea mesélte el, hogy miután a lángok elállták a bejárati ajtót, azaz az egyetlen lehetséges menekülési útvonalat, egy ismeretlen berúgta a kertkaput, az ablakhoz szaladt, és kimentette előbb Dominiket, majd visszajött az anyáért és lányáért is. Mire a tűzoltók kiértek, mindenkit sikerült kimenteni a tűzből. Andrea azt is elmondta a Blikknek, hogy a rejtélyes ismeretlen eltűnt azóta, pedig szívesen megköszönné neki szemtől szemben is a segítséget. 

Két napja a budafokteteny.hu azt írta, hogy Aranyos Pál helyi lakos és a városüzemeltetési iroda két munkatársa segédkeztek a mentésben. 

A családnak mindene odaveszett, egyedül egy kanapé úszta meg épségben a tüzet. A tűz oka egyelőre nem ismert, a tűzoltók mindenesetre kizárták annak eshetőségét, hogy gyújtogatás történt. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.