Titokzatos hős mentette ki a tűzfogságba esett budafoki családot

A Blikk számolt be az esetről, ami pár nappal ezelőtt történt Budafokon. Egy háromtagú család került tűzcsapdába, miután kigyulladt a szomszédságban álló melléképület, a lángok pedig átterjedtek az otthonukra. Az anya, Andrea mellett a másfél éves Dominik és a hétéves Klaudia rekedt a tűzfal mögött. 

A lapnak Andrea mesélte el, hogy miután a lángok elállták a bejárati ajtót, azaz az egyetlen lehetséges menekülési útvonalat, egy ismeretlen berúgta a kertkaput, az ablakhoz szaladt, és kimentette előbb Dominiket, majd visszajött az anyáért és lányáért is. Mire a tűzoltók kiértek, mindenkit sikerült kimenteni a tűzből. Andrea azt is elmondta a Blikknek, hogy a rejtélyes ismeretlen eltűnt azóta, pedig szívesen megköszönné neki szemtől szemben is a segítséget. 

Két napja a budafokteteny.hu azt írta, hogy Aranyos Pál helyi lakos és a városüzemeltetési iroda két munkatársa segédkeztek a mentésben. 

A családnak mindene odaveszett, egyedül egy kanapé úszta meg épségben a tüzet. A tűz oka egyelőre nem ismert, a tűzoltók mindenesetre kizárták annak eshetőségét, hogy gyújtogatás történt. (Blikk)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.