Titokzatos hős mentette ki a tűzfogságba esett budafoki családot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Blikk számolt be az esetről, ami pár nappal ezelőtt történt Budafokon. Egy háromtagú család került tűzcsapdába, miután kigyulladt a szomszédságban álló melléképület, a lángok pedig átterjedtek az otthonukra. Az anya, Andrea mellett a másfél éves Dominik és a hétéves Klaudia rekedt a tűzfal mögött. 

A lapnak Andrea mesélte el, hogy miután a lángok elállták a bejárati ajtót, azaz az egyetlen lehetséges menekülési útvonalat, egy ismeretlen berúgta a kertkaput, az ablakhoz szaladt, és kimentette előbb Dominiket, majd visszajött az anyáért és lányáért is. Mire a tűzoltók kiértek, mindenkit sikerült kimenteni a tűzből. Andrea azt is elmondta a Blikknek, hogy a rejtélyes ismeretlen eltűnt azóta, pedig szívesen megköszönné neki szemtől szemben is a segítséget. 

Két napja a budafokteteny.hu azt írta, hogy Aranyos Pál helyi lakos és a városüzemeltetési iroda két munkatársa segédkeztek a mentésben. 

A családnak mindene odaveszett, egyedül egy kanapé úszta meg épségben a tüzet. A tűz oka egyelőre nem ismert, a tűzoltók mindenesetre kizárták annak eshetőségét, hogy gyújtogatás történt. (Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.