Hűtőbe zárták a bébiszitterek a kisbabát, majd posztolták a Snapchatre

Két massachusettsi tinédzser néz szembe gyerekkínzás és -bántalmazás vádjával, miután néhány másodpercre berakták a fridzsiderbe a rájuk bízott kisbabát.

A lányok ezután a Snapchatre publikálták az erről készült videót, és azt is ahogy kiveszik a gyereket a hűtőből, aki az egész akciót végigbömbölte.

„Látjátok, semmi baja!”

- mondták a videón, amire azonban a danversi és swampscoti rendőrség is felfigyelt, ezért hamarosan előállították a tinédzsereket. 

A vád ellenük továbbá veszélyes fegyverrel való bántalmazás, és itt a veszélyes fegyver a hűtőt jelenti.

Nem véletlenül, az USA-ban külön törvény rendelkezik a hűtőkről, az ötvenes években ugyanis rengeteg halálos gyerekbaleset volt: azóta terjedtek el a világon a mágneses, belülről is nyitható hűtőajtók.

A kisbaba anyja, az egyik lány nagynénje mindenesetre levonta a tanulságot: „Senkire, még a saját rokonaidra se bízd feltétel nélkül a gyerekedet”. (Delish, címlapkép: Peter Muller/Cultura Creative)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.