Hűtőbe zárták a bébiszitterek a kisbabát, majd posztolták a Snapchatre

bűnügy
2017 augusztus 11., 19:33
comments 126

Két massachusettsi tinédzser néz szembe gyerekkínzás és -bántalmazás vádjával, miután néhány másodpercre berakták a fridzsiderbe a rájuk bízott kisbabát.

A lányok ezután a Snapchatre publikálták az erről készült videót, és azt is ahogy kiveszik a gyereket a hűtőből, aki az egész akciót végigbömbölte.

„Látjátok, semmi baja!”

- mondták a videón, amire azonban a danversi és swampscoti rendőrség is felfigyelt, ezért hamarosan előállították a tinédzsereket. 

A vád ellenük továbbá veszélyes fegyverrel való bántalmazás, és itt a veszélyes fegyver a hűtőt jelenti.

Nem véletlenül, az USA-ban külön törvény rendelkezik a hűtőkről, az ötvenes években ugyanis rengeteg halálos gyerekbaleset volt: azóta terjedtek el a világon a mágneses, belülről is nyitható hűtőajtók.

A kisbaba anyja, az egyik lány nagynénje mindenesetre levonta a tanulságot: „Senkire, még a saját rokonaidra se bízd feltétel nélkül a gyerekedet”. (Delish, címlapkép: Peter Muller/Cultura Creative)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt