Hűtőbe zárták a bébiszitterek a kisbabát, majd posztolták a Snapchatre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két massachusettsi tinédzser néz szembe gyerekkínzás és -bántalmazás vádjával, miután néhány másodpercre berakták a fridzsiderbe a rájuk bízott kisbabát.

A lányok ezután a Snapchatre publikálták az erről készült videót, és azt is ahogy kiveszik a gyereket a hűtőből, aki az egész akciót végigbömbölte.

„Látjátok, semmi baja!”

- mondták a videón, amire azonban a danversi és swampscoti rendőrség is felfigyelt, ezért hamarosan előállították a tinédzsereket. 

A vád ellenük továbbá veszélyes fegyverrel való bántalmazás, és itt a veszélyes fegyver a hűtőt jelenti.

Nem véletlenül, az USA-ban külön törvény rendelkezik a hűtőkről, az ötvenes években ugyanis rengeteg halálos gyerekbaleset volt: azóta terjedtek el a világon a mágneses, belülről is nyitható hűtőajtók.

A kisbaba anyja, az egyik lány nagynénje mindenesetre levonta a tanulságot: „Senkire, még a saját rokonaidra se bízd feltétel nélkül a gyerekedet”. (Delish, címlapkép: Peter Muller/Cultura Creative)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.