Levetette magáról a ló, kórházban ápolják a 87 éves Pat Robertson amerikai hittérítőt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Pat Robertson térítFotó: flickr.com

Rég adtunk hírt a világhírű amerikai hittérítőről, a 700 Club alapítójáról és műsorvezetőjéről, a Christian a tengerentúli Szaniszló Ferencről. Legutóbb három éve írt róla a 444, amikor arról értekezett, hogy a horrorfilmektől az embert megszállják a démonok. A 87 éves mágusról most sajnálatos hír jelent meg. 

Robertson idős kora dacára is hódol szenvedélyének, és ahova csak teheti, lóval közlekedik, a hétvégén azonban balesetet szenvedett, levetette magáról a ló, kórházban ápolják. A CBN értesülése szerint nincs azért ok a túlzott aggodalomra, jó esély van rá, hogy a hittérítő hamarosan felépül. (ABC / CBN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.