Levetette magáról a ló, kórházban ápolják a 87 éves Pat Robertson amerikai hittérítőt

Pat Robertson térítFotó: flickr.com

Rég adtunk hírt a világhírű amerikai hittérítőről, a 700 Club alapítójáról és műsorvezetőjéről, a Christian a tengerentúli Szaniszló Ferencről. Legutóbb három éve írt róla a 444, amikor arról értekezett, hogy a horrorfilmektől az embert megszállják a démonok. A 87 éves mágusról most sajnálatos hír jelent meg. 

Robertson idős kora dacára is hódol szenvedélyének, és ahova csak teheti, lóval közlekedik, a hétvégén azonban balesetet szenvedett, levetette magáról a ló, kórházban ápolják. A CBN értesülése szerint nincs azért ok a túlzott aggodalomra, jó esély van rá, hogy a hittérítő hamarosan felépül. (ABC / CBN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.