Halálos balesetet szenvedett egy kaszkadőrnő a Deadpool 2 forgatásán

baleset
2017 augusztus 15., 05:51
comments 35

Életét vesztette egy kaszkadőrnő a kanadai Vancouver városában, ahol a Marvel képregény alapján készülő Deadpool blockbuster második  epizódjának forgatása zajlik. 

A rendőrség megerősítette, hogy hétfőn a 20th Century Fox filmstúdió forgatásán egy motort vezető nő "munkavégzés közben" életét vesztette, és hogy vizsgálják az eset körülményeit.  

Az akciójelenet végén a nő a motorral egy út szélére sodródott, elvesztette uralmát a jármű felett és egy üvegfalnak csapódott. Hiába próbálták 45 percen keresztül újjáéleszteni, meghalt. 

Ryan Reynolds, a film főszereplője, aki egyébként vancouveri születésű, a Twitteren fejezte ki részvétét a kaszkadőrnő családjának. Az áldozat nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Reynolds azt írta, az egész stáb le van sújtva, de ez semmi ahhoz képest, amit az elhunyt hozzátartozói érezhetnek most. 

link Forrás

A Vancouver Sun szerint jelentős korlátozások voltak a városban június óta, mióta a stáb forgatni kezdte a motoros jeleneteket. A lap azt valószínűsíti, hogy fimben Dominót játszó Zazie Beetz dublőre vesztette életét. (
BBC
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.