Meghalt az úszó, akit újraélesztettek a Duna Arénában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedd hajnalban meghalt az a 65 éves spanyol úszó Antonio Sánchez, akit szombaton újra kellett éleszteni a FINA masters rendezvényén, a Duna Arénában – jelentette a hírt a spanyol Sport a spanyol úszószövetségre hivatkozva.

Gyárfás Tamás, a FINA végrehajtó bizottságának tagja, miután egyeztetett a szervezet vezetőivel, arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a FINA az elhunyt sportembernek posztumusz aranyérmet ítélt, melyet eljuttatnak a családjának.

A férfi vasárnap lett rosszul és merült el a Duna Arénában. Azonnal kimentették, majd egy speciális eszközzel,  folyamatos újraélesztés mellett szállították a Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati Klinikájára. Az első 24 órát túlélte, ezt követően műszívre rakták. (Magyar Nemzet)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.