Meghalt az úszó, akit újraélesztettek a Duna Arénában

gyász
2017 augusztus 22., 12:24
comments 53

Kedd hajnalban meghalt az a 65 éves spanyol úszó Antonio Sánchez, akit szombaton újra kellett éleszteni a FINA masters rendezvényén, a Duna Arénában – jelentette a hírt a spanyol Sport a spanyol úszószövetségre hivatkozva.

Gyárfás Tamás, a FINA végrehajtó bizottságának tagja, miután egyeztetett a szervezet vezetőivel, arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a FINA az elhunyt sportembernek posztumusz aranyérmet ítélt, melyet eljuttatnak a családjának.

link Forrás

A férfi vasárnap lett rosszul és merült el a Duna Arénában. Azonnal kimentették, majd egy speciális eszközzel, folyamatos újraélesztés mellett szállították a Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati Klinikájára. Az első 24 órát túlélte, ezt követően műszívre rakták. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.