Az elmúlt tizenkét év legpusztítóbb hurrikánja érte el Texas partjait

A 2005-ös Katrina óta nem csapott le olyan erős hurrikán Texas partjaira, mint a péntek este tombó Harvey. A 4-es szintre erősödött hurrikán 4-6 méteres hullámokat korbácsolt a tengeren, a 240-250 kilométeres szél mellett rendkívül heves eső hozott a a texasi partvidékre. Donald Trump amerikai elnök a térséget katasztrófa sújtotta területnek nyilvánította. 

Fotó: MARK RALSTON/AFP

A veszélyeztetett helyekről a Harvey érkezése előtt kitelepítették az embereket, ennek köszönhetően halottakról még nem érkezett hír. A meteorológusok figyelmeztetnek: a pusztító vihar 160-170 kilométernyi mélységben elérheti a kontinens belsejét is, ahol legalább négy-öt napig tombol majd. (BBC)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.