Az elmúlt tizenkét év legpusztítóbb hurrikánja érte el Texas partjait

A 2005-ös Katrina óta nem csapott le olyan erős hurrikán Texas partjaira, mint a péntek este tombó Harvey. A 4-es szintre erősödött hurrikán 4-6 méteres hullámokat korbácsolt a tengeren, a 240-250 kilométeres szél mellett rendkívül heves eső hozott a a texasi partvidékre. Donald Trump amerikai elnök a térséget katasztrófa sújtotta területnek nyilvánította. 

Fotó: MARK RALSTON/AFP

A veszélyeztetett helyekről a Harvey érkezése előtt kitelepítették az embereket, ennek köszönhetően halottakról még nem érkezett hír. A meteorológusok figyelmeztetnek: a pusztító vihar 160-170 kilométernyi mélységben elérheti a kontinens belsejét is, ahol legalább négy-öt napig tombol majd. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.