Balog: A kormány az emberek magánéleti döntéseit tiszteletben tartja

2017 augusztus 26., szombat 9:35
266

A Reformátusok szárszói konferenciáján mondta újságíróknak az emberminiszter, hogy a kormány támogatja a lombikprogram, sőt ki szeretné terjeszteni. Balog Zoltán szerint ez program több ezer meddő házaspárnak nyújt lehetőséget gyermekvállalására, és a minden így született gyermeknek örülnek. Arról, hogy Veres András győri püspök a héten azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy bűn részt venni a lombikprogramban, az emberi erőforrások minisztere  elmondta, hogy fontos, hogy az egyházak az élet nagy kérdéseit érintő szabad vitákban részt vegyenek. Az ő álláspontjuk segít bennünket abban, hogy "például a lombikbébi programban egyre jobban érvényesítsük az élet védelmét." Balog hozzátette, hogy 

"Aakormány az emberek magánéleti döntéseit tiszteletben tartja, annyit tesz, hogy segítséget nyújt a jó döntésekhez, támogatja azokat a döntéseket, amelyekről úgy véli, egyszerre szolgálják az egyéni boldogulást és a nemzet közösségének erősítését." 

(MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt