„Egy seggfej, de a mi seggfejünk” – mondta Trumpról az egyik legrégebbi republikánus támogatója

külföld
2017 augusztus 29., 04:44
comments 47

A kaliforniai képviselő, Duncan Hunter már akkora Donald Trumpot támogatta, amikor a legtöbb republikánus politikus még nem vette komolyan az ötletet, hogy Trumpból elnök lehet. De a jelek szerint Hunter is látja Trump korlátait. 

Legalábbis kiszivárgott hírek szerint Hunter pénteken arról beszélt kollégáinak, hogy Trump pont olyan, mint a tévében. „Egy seggfej, de a mi seggfejünk.” – tette még hozzá.  

photo_camera Fotó: JOE RAEDLE/AFP

San Diego-i lapinformációk szerint Hunter ezt fiatal republikánusok gyűlésén mondta el, miközben négy emberrel beszélgetett. 

Az egykori tengerészgyalogos Hunter, aki jelenleg San Diego képviselője Washingtonban, a kezdetektől lelkesen támogatta Trumpot, oroszpolitikáját például újságcikkekben védte meg, pedig ilyesmire tényleg kevés republikánus vette rá magát. 

Hunternek, akinek az apja 14 cikluson át volt képviselő, amúgy mostanában akad bőven problémája: nyomozás zajlik ellene, mert a gyanús szerint több tízezer dollárnyi kampánypénzt nem megfelelően költöttek el. Többek között olyan kiadásokra ment el a költségvetés, minthogy közpénzből repülővel utaztatták a család nyulát. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.