Lezsák Sándor szerint a jövő nem a felsőoktatásban, hanem a családban és az általános iskolában alapozódik meg

A Bács-Kiskun megyei Izsák új általános iskolájának átadóünnepségén mondott beszédet az Országgyűlés fideszes alelnöke, aki szerint

"nincs tehetségtelen gyermek, mindegyikükben van képesség, érték." 

A pedagógusnak a szülővel és a közösséggel együtt az a felelőssége, hogy a gyerek képességét erősítse és kibontakoztassa, tette hozzá Lezsák Sándor. Szerinte

"a jövő nem a felsőoktatásban, hanem a családban és az általános iskolában alapozódik meg."

(MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.