Lezsák Sándor szerint a jövő nem a felsőoktatásban, hanem a családban és az általános iskolában alapozódik meg

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Bács-Kiskun megyei Izsák új általános iskolájának átadóünnepségén mondott beszédet az Országgyűlés fideszes alelnöke, aki szerint

"nincs tehetségtelen gyermek, mindegyikükben van képesség, érték." 

A pedagógusnak a szülővel és a közösséggel együtt az a felelőssége, hogy a gyerek képességét erősítse és kibontakoztassa, tette hozzá Lezsák Sándor. Szerinte

"a jövő nem a felsőoktatásban, hanem a családban és az általános iskolában alapozódik meg."

(MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.