Lezsák Sándor szerint a jövő nem a felsőoktatásban, hanem a családban és az általános iskolában alapozódik meg

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Bács-Kiskun megyei Izsák új általános iskolájának átadóünnepségén mondott beszédet az Országgyűlés fideszes alelnöke, aki szerint

"nincs tehetségtelen gyermek, mindegyikükben van képesség, érték." 

A pedagógusnak a szülővel és a közösséggel együtt az a felelőssége, hogy a gyerek képességét erősítse és kibontakoztassa, tette hozzá Lezsák Sándor. Szerinte

"a jövő nem a felsőoktatásban, hanem a családban és az általános iskolában alapozódik meg."

(MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.