Újabb bitang erős vihar tart az USA felé

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Újabb óriási vihar, az Irma közelít az Egyesült Államok déli államai felé, jelenleg Puerto Ricót és a Virgin-szigeteket veszélyezteti.

Az Irmára keresztelt trópusi vihar kedden erősödött fel 5-ös erősségűre, az amerikai hurrikánközpont szerint a vihar előtt fújó szelek a 280 km/ó-s sebességet is elérik.

A 3,4 millió Puerto Ricóban már szükségállapotot hirdettek ki, és bár egyelőre napos az ég és csicseregnek a madarak, hosszú sorok állnak a boltok előtt, várhatóan ugyanis eléri az államot a hurrikán, nem kerüli el.

Florida is készül, szombatra várható az Irma partra érkezése.

A Harvey hurrikán, amely Texas elérésekor 4-es kategóriájú vihar volt még mindig érezteti hatását, nemcsak az újjáépítési munkálatokban, hanem mert Texasban és Louisiana egyes részein továbbra is áradnak a vizek. (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.