Újabb bitang erős vihar tart az USA felé

Újabb óriási vihar, az Irma közelít az Egyesült Államok déli államai felé, jelenleg Puerto Ricót és a Virgin-szigeteket veszélyezteti.

Az Irmára keresztelt trópusi vihar kedden erősödött fel 5-ös erősségűre, az amerikai hurrikánközpont szerint a vihar előtt fújó szelek a 280 km/ó-s sebességet is elérik.

A 3,4 millió Puerto Ricóban már szükségállapotot hirdettek ki, és bár egyelőre napos az ég és csicseregnek a madarak, hosszú sorok állnak a boltok előtt, várhatóan ugyanis eléri az államot a hurrikán, nem kerüli el.

Florida is készül, szombatra várható az Irma partra érkezése.

A Harvey hurrikán, amely Texas elérésekor 4-es kategóriájú vihar volt még mindig érezteti hatását, nemcsak az újjáépítési munkálatokban, hanem mert Texasban és Louisiana egyes részein továbbra is áradnak a vizek. (Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.