A South Park irtó viccesen szívatta meg azokat a nézőit, akik az Amazon hangvezérelt otthoni asszisztensét használják

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
  • Ha úgy nézzük, a South Park alkotói az egyre népszerűbb, hang által vezérelt otthoni robotszolgák egyik valós biztonsági résére hívták fel a figyelmet az animációs sorozat legutóbbi epizódjában. 
  • Ha így nézzük, a South Park szenyó alkotói jól megszívatták a nézőiket heccből.

A széria legfrissebb részében Eric Cartman egy jelenetben a saját Amazon Echojának adott utasításokat. Csakhogy ez egyben azt is jelentette, hogy mindazon nézők saját otthoni, hanggal irányítható szerkezetének is utasításokat adott, akik bekapcsolva tartották azt a tévével/számítógéppel egy szobában. A piszkos szájú kisfiú például egy herezacskót is hozzáíratott Alexa bevásárlólistájához és átállította reggel hétre az ébresztést. 

Bár a dolog ezúttal csak simán vicces volt, a hangvezérelt, bevásárlólistákat is összerakó szerkezeteket elvileg rosszindulatból vagy anyagi érdekből is meg lehet hekkelni dumálással, bár meglepne, ha Matt Stone-ékat közsszolgálati hevület vezette volna a jelenség bemutatásakor.

(via Techcrunch)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.