Berki Krisztián fegyveres testőrséget indít

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Bors közölt interjút Berkivel, ebből többek között kiderült az is, hogy épp új vállalkozásba fog belevágni. 

„Köztudott, hogy a médiapiacon is dolgozom, immár hat éve. Silló István barátommal kreatív ügynökséget is viszünk, de biztonsági cégünk is van, ahol épp most tervezünk egy újítást Őze Balázs üzlettársunkkal. Vagyon- és személyvédelemmel foglalkozunk majd, sportlétesítmények és telephelyek őrzése, emellett pedig – az állami szerveken kívül egyedüliként Magyarországon – éles fegyveres kíséretet is vállalunk, ha a megrendelőnek arra van szüksége. ” (Bors/24.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.