Bármennyire is tagadja, Habony Árpád még mindig közszereplő

POLITIKA
2017 szeptember 20., 12:18

A májusi első fokú ítélet után a bíróság most jogerősen is megállapította, hogy Habony Árpád, Orbán informális tanácsadója közszereplő. A Jobbik közleményben számolt be erről:

„A mai napon a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletében kimondta, hogy Habony Árpád közszereplőnek minősül. A miniszterelnök tanácsadója korábban azt sérelmezte, hogy a Jobbik – a Fidesz-KDNP által már betiltott – plakátjain szerepelt Orbán Viktorral, Rogán Antallal és Mészáros Lőrinccel egy társaságban. Habony a Jobbik ellen indított perét első fokon is elveszítette.”

Habonyról már 2014 elején is kimondta bíróság, hogy közszereplő, ennek ellenére ő – a jelek szerint – továbbra is ragaszkodott hozzá, hogy nem az.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.