Száraz, napos csütörtök

Egyelőre nincs miért aggódni, továbbra is csak enyhén hűvös, száraz, és mindenek előtt napos idő lesz csütörtökön is, sőt egyelőre attól sem kell tartani, hogy hétvégére romlana a helyzet. 

A Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint több órás napsütés mellett maximum fátyol- és gomolyfelhők lehetnek az égen, keleti és délkeleti szélre is leginkább csak az északkeleti területeken kell számítani. 

A csúcshőmérséklet 16 és 21 fok között lesz és késő estére is csak 8 és 13 fok közé hűl le a levegő. Hétvégére nagyjából ugyanez várható, legkorábban jövő kedd és szerda magasságában eshet számottevő csapadék. (MET)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.