Száraz, napos csütörtök

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyelőre nincs miért aggódni, továbbra is csak enyhén hűvös, száraz, és mindenek előtt napos idő lesz csütörtökön is, sőt egyelőre attól sem kell tartani, hogy hétvégére romlana a helyzet. 

A Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint több órás napsütés mellett maximum fátyol- és gomolyfelhők lehetnek az égen, keleti és délkeleti szélre is leginkább csak az északkeleti területeken kell számítani. 

A csúcshőmérséklet 16 és 21 fok között lesz és késő estére is csak 8 és 13 fok közé hűl le a levegő. Hétvégére nagyjából ugyanez várható, legkorábban jövő kedd és szerda magasságában eshet számottevő csapadék. (MET)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.