Jó reggelt! Gyönyörű napfelkelténk volt!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Sárguló levelek a debreceni Nagyerdőben.Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Nem csoda, kristálytiszta az ég Budapest felett. Emiatt persze pillanatnyilag veszettül hideg is van, országszerte 2-5 fok közötti a hőmérséklet, néhol köddel.

A szinte zavartalan napsütés viszonylag gyorsan fel fogja melegíteni a levegőt, délelőtt már 11-14, délután 16-18 fok várható, és az ország nyugati végeit leszámítva szinte zavartalan napsütés. Ideális kirándulóidő, amit érdemes is lehet kihasználni. Ki tudja, hogy meddig marad ez így. A meteorológusok előrejelzése szerint amúgy október első hetében az október elején már-már szokásos jó idő várható, kedden lesz egyedül csapadékosabb az idő, egyébként pedig az egész héten napos, húsz fok körüli napokkal számolhatunk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.