Jó reggelt! Gyönyörű napfelkelténk volt!

időjárás
2017 október 01., 02:56
comments 157
Sárguló levelek a debreceni Nagyerdőben.
photo_camera Sárguló levelek a debreceni Nagyerdőben. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Nem csoda, kristálytiszta az ég Budapest felett. Emiatt persze pillanatnyilag veszettül hideg is van, országszerte 2-5 fok közötti a hőmérséklet, néhol köddel.

A szinte zavartalan napsütés viszonylag gyorsan fel fogja melegíteni a levegőt, délelőtt már 11-14, délután 16-18 fok várható, és az ország nyugati végeit leszámítva szinte zavartalan napsütés. Ideális kirándulóidő, amit érdemes is lehet kihasználni. Ki tudja, hogy meddig marad ez így. A meteorológusok előrejelzése szerint amúgy október első hetében az október elején már-már szokásos jó idő várható, kedden lesz egyedül csapadékosabb az idő, egyébként pedig az egész héten napos, húsz fok körüli napokkal számolhatunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.