Úristen, ki fogja megcsinálni a fűtést a lakásomban?

hirdetés
2017 október 05., 09:00
comments 43
ad

Bárki, akinek valaha javítani valója volt otthon, tapasztalhatta a szaki-parát, e rettegést attól, hogy vajon mit hagy majd maga után a mester vagy a brigád levonulás után. Ez a para jó esetben elmúlik a hozzáértő mester higgadt profizmusa láttán - rossz esetben pánikig fokozódik, amikor a szaki amolyan Mekk Elek-jellegű munkát végez, ráadásul drágán, és olyan minőségben, hogy a végeredmény esetleg rosszabb, mint a kiindulási állapot volt.

Különösen durva ez a para az olyan komplex műveleteknél, mint mondjuk egy fűtéskorszerűsítés vagy egy klíma beépítése. Hozzá kell nyúlni vízhez, gázhoz, villanyhoz, engedélyeztetni kell a gázrendszer átalakítását, esetleg kérni kell az elektromos rácsatlakozás bővítését, meg kell piszkálni a kéményt és mindenféle törvényi kötelezettségek mellett még a drága, évtizedes távlatú üzemeltetésre szánt berendezés garanciális előírásainak is meg kell felelni. Nehogy aztán valami ilyesmi történjen a végén:

link Forrás

Na de hát hol talál az ember olyan kivitelezőt, aki mindezt képes megszervezni, leadminisztrálni, a munkát megfelelő minőségben elvégezni? Pláne vidéken, ahol a helyi szaki két évre előre van betáblázva, a pesti szakik pedig egyáltalán nem mennek ki, annyi a melójuk otthon? Pláne hol talál az ember olyan kivitelezőt, aki a munkához még az épp aktuális állami pályázatokon való részvételben is segít, így megspórolva pár százezret a melón a megrendelőnek?

Megmondom: az E.ON-nál. Nagy, stabil vállalat, kellő szakértelemmel, ami tuti nem megy csődbe és nyit meg újra más néven a jövő hónapban, miután spriccelni kezd az új kazán vagy sziszegni az új klíma. Stabil, jól képzett szakembergárdával dolgoznak, az adminisztráció a gázosoknál, elektromosoknál nem gond (már csak azért sem, mert az ország jelentős részén ők maguk, ugye, a gáz- és elektromos szolgáltató), az érdekérvényesítés képességük garancia-ügyben a beszerelt készülékek gyártója felé kellően erős.

Sokan nem azért halogatják a fűtéskorszerűsítést, mert nincs rá pénzük, hanem mert nem merik ráengedni a mestert a kazánra
photo_camera Sokan nem azért halogatják a fűtéskorszerűsítést, mert nincs rá pénzük, hanem mert nem merik ráengedni a mestert a kazánra

Komfortzóna néven az alapszolgáltatásoktól elválasztva, emberi és érthető stílusban találjuk meg ezeket a szolgáltatásokat:

Az E.ON sokat látott szakemberei lakások és családi házak fűtését-hűtését, korszerűsítését egyaránt profin meg tudják tervezni. A kapcsolatfelvétel egyszerű, a szerződési feltételek egyértelműek. És hogy mindez mennyire drága? Hát lehet, hogy a Gázos Józsi, a Kazános Béla vagy a Kéményes Géza olcsóbban megszámítja áfa nélkül, okosba', de talán nem a legjobb ötlet pont egy ilyen, minimum évtizedre szóló beruházásnál csak költségminimalizálásra játszani. Közép- és hosszú távú befektetés ez, ahol garanciák kellenek és minél kevesebb idegeskedés. Ráadásul az E.ON-nál nem kell egyben mindent kifizetni, már akár 30%-kal is bele lehet vágni egy ilyen komoly beruházásba.

Figyelem - a szolgáltatások most indultak, még nem elérhetők az ország teljes területén! Információ, időpont-egyeztetés felméréshez:Információ, időpont-egyeztetés felméréshez: eon.hu/komfortzona.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.