Pozitív kampánnyal vág vissza a kormány gyűlöletkeltő plakátjaira a Momentum

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Ha neked is eleged van a gyűlöletkampányból, és az egész országot ellepő propagandaplakátokból, amelyek egyetlen célja, hogy egymás ellen fordítsa a magyarokat, akkor segíts és támogasd adományoddal a Momentum pozitív plakátkampányát!” - fogalmaz a Momentum Mozgalom friss közleménye.

A kampány első látható plakátja pedig így fest:

Forrás: MoMo

Az utcán pedig majd így fog kinézni, ha véletlenül - amire azért nagy az esélye - egy Soros-terv-ellenes plakát mellé kerül.

Forrás: MoMo

Adakozni, barátkozni a fiatal demokratákkal errefele lehet. Ha a megfáradt demokratákkal barátkozna inkább, azt erre lehet megtenni.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.