Pozitív kampánnyal vág vissza a kormány gyűlöletkeltő plakátjaira a Momentum

Tbg
POLITIKA
2017 október 07., 10:57
comments 197

„Ha neked is eleged van a gyűlöletkampányból, és az egész országot ellepő propagandaplakátokból, amelyek egyetlen célja, hogy egymás ellen fordítsa a magyarokat, akkor segíts és támogasd adományoddal a Momentum pozitív plakátkampányát!” - fogalmaz a Momentum Mozgalom friss közleménye.

A kampány első látható plakátja pedig így fest:

photo_camera Forrás: MoMo

Az utcán pedig majd így fog kinézni, ha véletlenül - amire azért nagy az esélye - egy Soros-terv-ellenes plakát mellé kerül.

photo_camera Forrás: MoMo

Adakozni, barátkozni a fiatal demokratákkal errefele lehet. Ha a megfáradt demokratákkal barátkozna inkább, azt erre lehet megtenni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.