Az MTI nem engedi strómannak hívni Mészáros Lőrincet

POLITIKA
2017 október 16., 11:06
comments 58

Nem közölte le az MTI az LMP "A miniszterelnök strómanja tovább terjeszkedik az élelmiszeriparban is" című közleményét, írja a 24.hu. Az állami hírügynökség azzal indokolta döntését, hogy szabályzatuk szerint csak olyan közleményt adnak ki, amelyik

nem jár mások személyhez fűződő jogainak sérelmével.

Érdekes, hogy a Fidesz pénteki közleményét, amiben azt írták, hogy Czeglédy Csaba nem más, mint Gyurcsány és a baloldal strómanja, simán közölték. 

Jobbikos képviselők állítottak Mészáros Lőrinc papírfigurát a fideszes padsorok elé a Parlamentben március elején.
photo_camera Jobbikos képviselők állítottak Mészáros Lőrinc papírfigurát a fideszes padsorok elé a Parlamentben március elején. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI Fotóbank

Az LMP közleménye amúgy arról számolt be, hogy a Mészáros érdekeltségébe tartózó

Búzakalász 66 Kft. újabb 331,5 millió forint uniós támogatást nyert, hogy az alcsútdobozi sertéstelepéhez húsfeldolgozót építhessen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.