Kunhalmi: Orbán nyakán ott van a guillotine, ha nem Polt Péter vezetné az ügyészséget, akkor neki és a családjának is lenne mitől félnie

A 24.hu-nak adott gigantikus interjút Kunhalmi Ágnes, három állítást szemlézünk.

1. Botkáról

Nem tudja, hogy miért lépett vissza a párt miniszterelnök-jelöltje, Kunhalmi szerint az Új igazságosság programja ma is érvényes. Botka László visszalépése után 

"a párt megrázta magát, és megyünk tovább."

"Az MSZP nagy rutinnal rendelkezik válsághelyzetek kezelésében."

2. A választásról

"El tudjuk hozni a körzetek többségét," jelentette ki magabiztosan Kunhalmi. Szerinte nem is az eredmény a kérdés, hanem az, hogy 

"mi történik a választások után. Csinálunk-e igazságos adórendszert, ahol nem a szegények fizetik a gazdagok gyarapodását? Elszámoltatjuk-e a fideszes tolvajokat?"

3. Orbánról

Semmi más, csak az érdekli kormányfőt, hogy megmeneküljön az igazságszolgáltatás elől, állítja Kunhalmi. 

"Ott van a guillotine a nyakán. Ha nem Polt Péter vezetné az ügyészséget, akkor neki és a családjának is lenne mitől félnie,"

tette hozzá. Ígéri, ha "felhatalmazást kapunk, felszabadítjuk az ügyészséget és az igazságszolgáltatást a politikai befolyás alól. Ha az ügyészség valóban független lenne, nem úsznák meg a korrupt fideszesek sem."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.