Díszhalakkal a kezében támadt egy nőre egy dühöngő rabló Kisújszálláson

Kedden délután egy helyi férfi dühöngve jelent meg egy kisújszállási családi háznál. Először bement a díszhaltenyészetté átalakított melléképületbe, ahol több akváriumot megrongált, összetört, ami miatt több díszhal is elpusztult. 

A 32 éves férfi az életben maradt díszhalak közül többet is egy zacskóba gyűjtött, majd megindult a főépület felé. Ott két mobiltelefont tett el, amikor a házban lakó nő észrevette. Amikor az asszony megpróbálta feltartóztatni a betörőt, a férfi fellökte. 

A nő azonnal hívta a rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a betörőt. A rendőrök megállapították, hogy  R. Zoltán ugyanezen a napon Kisújszálláson bement egy ismerőse házába, ahonnan két mobiltelefont és készpénzt lopott el.

A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves kisújszállási férfit, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.