Díszhalakkal a kezében támadt egy nőre egy dühöngő rabló Kisújszálláson

bűnügy
2017 október 18., 07:59

Kedden délután egy helyi férfi dühöngve jelent meg egy kisújszállási családi háznál. Először bement a díszhaltenyészetté átalakított melléképületbe, ahol több akváriumot megrongált, összetört, ami miatt több díszhal is elpusztult. 

A 32 éves férfi az életben maradt díszhalak közül többet is egy zacskóba gyűjtött, majd megindult a főépület felé. Ott két mobiltelefont tett el, amikor a házban lakó nő észrevette. Amikor az asszony megpróbálta feltartóztatni a betörőt, a férfi fellökte. 

A nő azonnal hívta a rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a betörőt. A rendőrök megállapították, hogy  R. Zoltán ugyanezen a napon Kisújszálláson bement egy ismerőse házába, ahonnan két mobiltelefont és készpénzt lopott el.

A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves kisújszállási férfit, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.