Díszhalakkal a kezében támadt egy nőre egy dühöngő rabló Kisújszálláson

Kedden délután egy helyi férfi dühöngve jelent meg egy kisújszállási családi háznál. Először bement a díszhaltenyészetté átalakított melléképületbe, ahol több akváriumot megrongált, összetört, ami miatt több díszhal is elpusztult. 

A 32 éves férfi az életben maradt díszhalak közül többet is egy zacskóba gyűjtött, majd megindult a főépület felé. Ott két mobiltelefont tett el, amikor a házban lakó nő észrevette. Amikor az asszony megpróbálta feltartóztatni a betörőt, a férfi fellökte. 

A nő azonnal hívta a rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a betörőt. A rendőrök megállapították, hogy  R. Zoltán ugyanezen a napon Kisújszálláson bement egy ismerőse házába, ahonnan két mobiltelefont és készpénzt lopott el.

A Karcagi Rendőrkapitányságon rablás és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 32 éves kisújszállási férfit, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.