Nekem az október lett az új kedvenc hónapom, hát ma is milyen gyönyörű időnk lesz!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jó reggelt kívánok, gyönyörű napsütésben várhatjuk ma, hogy vajon darabjaira hullik-e, ha nem is egész Európa, de legalább Spanyolország. Az október idén megkímél minket a változékonyság okozta zavaroktól, ahogy immár bő két hete, úgy ma is ragyogó idő lesz. Már most se rossz, bár némi köd azért csak bekúszott, de a 8-10 fokos hőmérsékletre igazán nem lehet panasz.

A derűs délelőtt már akár 15-17, a szikrázó délután akár már 23-25 fok is lehet, igaz, arra inkább a Bakony-Mátra vonaltól délre számíthatunk. Északabbra, így például Budapesten is inkább csak húsz fok körül alakul majd a hőmérséklet.

További jó hír, hogy pénteken és szombaton még ilyen is marad az idő. Üröm az örömben, hogy a hosszúhétvége második és harmadik napjára viszont már elromolhat az idő. Október 23-án például a szabadtéri programok rajongói már esernyővel készülhetnek, mert az előrejelzések szerint 9-14 fokos időben még szakadni is fog.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.