Nekem az október lett az új kedvenc hónapom, hát ma is milyen gyönyörű időnk lesz!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, gyönyörű napsütésben várhatjuk ma, hogy vajon darabjaira hullik-e, ha nem is egész Európa, de legalább Spanyolország. Az október idén megkímél minket a változékonyság okozta zavaroktól, ahogy immár bő két hete, úgy ma is ragyogó idő lesz. Már most se rossz, bár némi köd azért csak bekúszott, de a 8-10 fokos hőmérsékletre igazán nem lehet panasz.

A derűs délelőtt már akár 15-17, a szikrázó délután akár már 23-25 fok is lehet, igaz, arra inkább a Bakony-Mátra vonaltól délre számíthatunk. Északabbra, így például Budapesten is inkább csak húsz fok körül alakul majd a hőmérséklet.

További jó hír, hogy pénteken és szombaton még ilyen is marad az idő. Üröm az örömben, hogy a hosszúhétvége második és harmadik napjára viszont már elromolhat az idő. Október 23-án például a szabadtéri programok rajongói már esernyővel készülhetnek, mert az előrejelzések szerint 9-14 fokos időben még szakadni is fog.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.