Nekem az október lett az új kedvenc hónapom, hát ma is milyen gyönyörű időnk lesz!

időjárás
2017 október 19., 02:26
comments 48

Jó reggelt kívánok, gyönyörű napsütésben várhatjuk ma, hogy vajon darabjaira hullik-e, ha nem is egész Európa, de legalább Spanyolország. Az október idén megkímél minket a változékonyság okozta zavaroktól, ahogy immár bő két hete, úgy ma is ragyogó idő lesz. Már most se rossz, bár némi köd azért csak bekúszott, de a 8-10 fokos hőmérsékletre igazán nem lehet panasz.

A derűs délelőtt már akár 15-17, a szikrázó délután akár már 23-25 fok is lehet, igaz, arra inkább a Bakony-Mátra vonaltól délre számíthatunk. Északabbra, így például Budapesten is inkább csak húsz fok körül alakul majd a hőmérséklet.

További jó hír, hogy pénteken és szombaton még ilyen is marad az idő. Üröm az örömben, hogy a hosszúhétvége második és harmadik napjára viszont már elromolhat az idő. Október 23-án például a szabadtéri programok rajongói már esernyővel készülhetnek, mert az előrejelzések szerint 9-14 fokos időben még szakadni is fog.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.