A YouTube sorozatot rendelt be a Tinderről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2018-ra készülhet el a YouTube fizetős csatornája, a Red által finanszírozott sorozat a Tinderről, a világ egyik legismertebb társkereső appjáról.

Fotó: Joe Scarnici/AFP

A 8 részes sorozatot az American Housewife sztárja, Carly Craig saját élményei alapján írta (Daniel Reisingerrel), és ő is játssza a főszerepet.

A középpontban három nő áll majd, két testvér és frissen megözvegyült édesanyjuk. A főszereplő egy 35 éves munkájába feledkező nő, akinek hirtelen elege lesz addigi életéből, és elhatározza, összejön azzal a 252 pasival, akikkel a Tinder algoritmusa szerint „meccselnek”.

A Swipe Right c. sorozat mellett a YouTube Red egy másik tinisorozatot is indít  Youth & Consequences címmel, amelyet Anna Akana YouTube-sztár fog főszerepelni. A YouTube Red 2014-ben startolt, eleinte csak zenei videókat lehetett rajta előfizetésért cserébe hirdetések nélkül megtekinteni, de újabb már nagyobb léptékű produkciókban is gondolkodik. (Deadline)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.