A YouTube sorozatot rendelt be a Tinderről

2018-ra készülhet el a YouTube fizetős csatornája, a Red által finanszírozott sorozat a Tinderről, a világ egyik legismertebb társkereső appjáról.

Fotó: Joe Scarnici/AFP

A 8 részes sorozatot az American Housewife sztárja, Carly Craig saját élményei alapján írta (Daniel Reisingerrel), és ő is játssza a főszerepet.

A középpontban három nő áll majd, két testvér és frissen megözvegyült édesanyjuk. A főszereplő egy 35 éves munkájába feledkező nő, akinek hirtelen elege lesz addigi életéből, és elhatározza, összejön azzal a 252 pasival, akikkel a Tinder algoritmusa szerint „meccselnek”.

A Swipe Right c. sorozat mellett a YouTube Red egy másik tinisorozatot is indít  Youth & Consequences címmel, amelyet Anna Akana YouTube-sztár fog főszerepelni. A YouTube Red 2014-ben startolt, eleinte csak zenei videókat lehetett rajta előfizetésért cserébe hirdetések nélkül megtekinteni, de újabb már nagyobb léptékű produkciókban is gondolkodik. (Deadline)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.