A YouTube sorozatot rendelt be a Tinderről

2018-ra készülhet el a YouTube fizetős csatornája, a Red által finanszírozott sorozat a Tinderről, a világ egyik legismertebb társkereső appjáról.

Fotó: Joe Scarnici/AFP

A 8 részes sorozatot az American Housewife sztárja, Carly Craig saját élményei alapján írta (Daniel Reisingerrel), és ő is játssza a főszerepet.

A középpontban három nő áll majd, két testvér és frissen megözvegyült édesanyjuk. A főszereplő egy 35 éves munkájába feledkező nő, akinek hirtelen elege lesz addigi életéből, és elhatározza, összejön azzal a 252 pasival, akikkel a Tinder algoritmusa szerint „meccselnek”.

A Swipe Right c. sorozat mellett a YouTube Red egy másik tinisorozatot is indít  Youth & Consequences címmel, amelyet Anna Akana YouTube-sztár fog főszerepelni. A YouTube Red 2014-ben startolt, eleinte csak zenei videókat lehetett rajta előfizetésért cserébe hirdetések nélkül megtekinteni, de újabb már nagyobb léptékű produkciókban is gondolkodik. (Deadline)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.