A YouTube sorozatot rendelt be a Tinderről

Tbg
a hetedik művészet
2017 október 22., 18:43
comments 116

2018-ra készülhet el a YouTube fizetős csatornája, a Red által finanszírozott sorozat a Tinderről, a világ egyik legismertebb társkereső appjáról.

photo_camera Fotó: Joe Scarnici/AFP

A 8 részes sorozatot az American Housewife sztárja, Carly Craig saját élményei alapján írta (Daniel Reisingerrel), és ő is játssza a főszerepet.

A középpontban három nő áll majd, két testvér és frissen megözvegyült édesanyjuk. A főszereplő egy 35 éves munkájába feledkező nő, akinek hirtelen elege lesz addigi életéből, és elhatározza, összejön azzal a 252 pasival, akikkel a Tinder algoritmusa szerint „meccselnek”.

A Swipe Right c. sorozat mellett a YouTube Red egy másik tinisorozatot is indít  Youth & Consequences címmel, amelyet Anna Akana YouTube-sztár fog főszerepelni. A YouTube Red 2014-ben startolt, eleinte csak zenei videókat lehetett rajta előfizetésért cserébe hirdetések nélkül megtekinteni, de újabb már nagyobb léptékű produkciókban is gondolkodik. (Deadline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.