A YouTube sorozatot rendelt be a Tinderről

2018-ra készülhet el a YouTube fizetős csatornája, a Red által finanszírozott sorozat a Tinderről, a világ egyik legismertebb társkereső appjáról.

Fotó: Joe Scarnici/AFP

A 8 részes sorozatot az American Housewife sztárja, Carly Craig saját élményei alapján írta (Daniel Reisingerrel), és ő is játssza a főszerepet.

A középpontban három nő áll majd, két testvér és frissen megözvegyült édesanyjuk. A főszereplő egy 35 éves munkájába feledkező nő, akinek hirtelen elege lesz addigi életéből, és elhatározza, összejön azzal a 252 pasival, akikkel a Tinder algoritmusa szerint „meccselnek”.

A Swipe Right c. sorozat mellett a YouTube Red egy másik tinisorozatot is indít  Youth & Consequences címmel, amelyet Anna Akana YouTube-sztár fog főszerepelni. A YouTube Red 2014-ben startolt, eleinte csak zenei videókat lehetett rajta előfizetésért cserébe hirdetések nélkül megtekinteni, de újabb már nagyobb léptékű produkciókban is gondolkodik. (Deadline)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.