Nézőcsúcs a Premiere League-ben a Tottenham–Liverpoolon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

80827-en tekintették meg a ködös Albionban a Tottenham–Liverpool meccset a Wembleyben, ez pedig új rekord. 

A korábbi nézőcsúcs a szigetországi bajnokságban 76098 néző volt, ezt az Old Traffordban állították be a szurkolók a Manchester United–Blackburn Rovers összecsapáson 2007-ben.

A Tottenham ideiglenesen játszott a Wembleyben, és végül 4-1-re verték a Liverpoolt.

Ezen a héten a magyar bajnokság legnézettebb meccsén, az örökrangadónak számító Fradi-Újpesten 14,4 ezren voltak, ami kiemelkedő eredmény, ugyanis előző héten összesen nem voltak ennyien kíváncsiak a magyar bajnokság összes meccsére. (Fotmob)

Címlapkép: IAN KINGTON/AFP

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.