Németh Szilárd: Azt sem tudom, hogy ki az a Naffa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem tudja, hogy jelent-e kockázatot, és nem tudja, hogy miért bukott meg a terrorelhárítás átvilágításán Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja, mondta Németh Szilárd az ATV Start című műsorában péntek reggel. A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke kijelentette: ideiglenes tartózkodási engedéllyel jelenleg is az országban van a miniszterelnökkel jó viszonyt ápoló Naffa. De Németh szerint pánikra nincs ok:

mert nincsenek olyan emberek Orbán Viktor körül, akik ne magyar érdekeket szolgálnának. 

Arra a többször feltett kérdésre, hogy jelent-e a konzul személye kockázatot, Németh kifakadt.

„Sajtószabadság van, javaslom a sajtónak, hogy járjon utána. Én azt se tudom, hogy ki az a Naffa, tehát én ugyan nem találkozom vele… ”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.