Németh Szilárd: Azt sem tudom, hogy ki az a Naffa

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Nem tudja, hogy jelent-e kockázatot, és nem tudja, hogy miért bukott meg a terrorelhárítás átvilágításán Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja, mondta Németh Szilárd az ATV Start című műsorában péntek reggel. A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke kijelentette: ideiglenes tartózkodási engedéllyel jelenleg is az országban van a miniszterelnökkel jó viszonyt ápoló Naffa. De Németh szerint pánikra nincs ok:

mert nincsenek olyan emberek Orbán Viktor körül, akik ne magyar érdekeket szolgálnának. 

Arra a többször feltett kérdésre, hogy jelent-e a konzul személye kockázatot, Németh kifakadt.

„Sajtószabadság van, javaslom a sajtónak, hogy járjon utána. Én azt se tudom, hogy ki az a Naffa, tehát én ugyan nem találkozom vele… ”

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.