Szaporodjanak, mint a nyulak, buzdítja a lengyel fiatalokat a minisztérium

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Gyermekvállalásra buzdító kampányt indított a lengyel Egészségügyi Minisztérium, hogy javítson Európa egyik legalacsonyabb születési arányán. Az Eurostat adatai szerint 2015-ben csak Portugáliában vállaltak kevesebb gyermeket a fiatalok. A kampány része egy videó, amiben

a nyulak példáját állítják mintául a pároknak.

Az AP beszámolója szerint a nyulak táplálkozása, stresszmentes és testmozgással teli élete a pozitív minta. A minisztérium a hírügynökséggel közölte: senkit sem akartak megbántani, vulgaritásmentesen szerették volna felhívni a figyelmet a 18-45 közti korosztálynak arra, hogy az egészséges életvitel javítja a reprodukciós esélyeket. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.