Szaporodjanak, mint a nyulak, buzdítja a lengyel fiatalokat a minisztérium

Gyermekvállalásra buzdító kampányt indított a lengyel Egészségügyi Minisztérium, hogy javítson Európa egyik legalacsonyabb születési arányán. Az Eurostat adatai szerint 2015-ben csak Portugáliában vállaltak kevesebb gyermeket a fiatalok. A kampány része egy videó, amiben

a nyulak példáját állítják mintául a pároknak.

Az AP beszámolója szerint a nyulak táplálkozása, stresszmentes és testmozgással teli élete a pozitív minta. A minisztérium a hírügynökséggel közölte: senkit sem akartak megbántani, vulgaritásmentesen szerették volna felhívni a figyelmet a 18-45 közti korosztálynak arra, hogy az egészséges életvitel javítja a reprodukciós esélyeket. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.