Szaporodjanak, mint a nyulak, buzdítja a lengyel fiatalokat a minisztérium

külföld
2017 november 08., 18:29
comments 148

Gyermekvállalásra buzdító kampányt indított a lengyel Egészségügyi Minisztérium, hogy javítson Európa egyik legalacsonyabb születési arányán. Az Eurostat adatai szerint 2015-ben csak Portugáliában vállaltak kevesebb gyermeket a fiatalok. A kampány része egy videó, amiben

a nyulak példáját állítják mintául a pároknak.

Az AP beszámolója szerint a nyulak táplálkozása, stresszmentes és testmozgással teli élete a pozitív minta. A minisztérium a hírügynökséggel közölte: senkit sem akartak megbántani, vulgaritásmentesen szerették volna felhívni a figyelmet a 18-45 közti korosztálynak arra, hogy az egészséges életvitel javítja a reprodukciós esélyeket.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.